Ηλεκτρονικό Κλείδωμα Εισόδου

Security systems

smart-lock

Το ηλεκτρονικό κλείδωμα εισόδου είναι η απόλυτη λύση για τις εισόδους πολυκατοικιών αλλά και κατοικιών. Μια έξυπνη εγκατάσταση που λύνει το πρόβλημα της ξεκλείδωτης πόρτας. Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ή κλειδί, η πόρτα κλειδώνει αυτομάτως κάθε φορά που κλείνει.

IMG_20201111_131203 (1) (1).jpg

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα αυτοτροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία με αυτονομία συνεχούς χρήσης. Με την επαναφορά του ρεύματος, η μπαταρία φορτίζεται και πάλι.

 

Η Μeerkat zone αναλαμβάνει την αναβάθμιση της παλιάς σας κλειδαριάς με μιας νέας γενιάς, υψηλής ασφαλείας.

Η Μeerkat zone διαθέτει υψηλή κατάρτιση στις εγκαταστάσεις των πιο σύγχρονων μεθόδων προστασίας. Με το Ηλεκτρικό κλείδωμα εισόδου, η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα. Δηλαδή, όταν η πόρτα κλείσει, οι πύροι της κλειδαριάς εξέρχονται αυτόματα στη θέση κλειδώµατος. Επίσης, η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόµατα, δηλαδή, τραβιούνται η “γλώσσα” και οι πύροι στη θέση ξεκλειδώµατος. Η κλειδαριά δεν παραμένει ποτέ ξεκλείδωτη, αφού ακόμα και σε περίπτωση που επιλέξουµε να την ξεκλειδώσουµε και για οποιοδήποτε λόγο δεν ανοίξουµε την πόρτα, η κλειδαριά κλειδώνει αυτόµατα στο χρόνο που επιθυμούμε.

IMG_20200601_144721.jpg